Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mérnök életpálya tanácsadó

Minden IT-s, mérnök szakember életében vannak olyan szituációk, amikor az életüket alapvetően meghatározó fontos döntéseket kell meghozniuk. Ezen döntések meghozása sokszor nehéz, gyakran azért, mert nem a Te szakterületed érintik és az adott témában nem feltétlenül vagy jártas. Azért hoztuk létre a Tanácsadói Bázist, hogy ilyen helyzetekben segíteni tudjunk. Partnereink olyan szakemberek, akiknek adott témában garantáljuk a hozzáértését.

Mérnök életpálya tanácsadónk: Börcsök Zoltán (Schönherz Bázis)

Bemutatkozás:

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a társadalom szinte kizárólag az emberek hiányosságaira koncentrál, elvárják, hogy a gyengeségeinket fejlesszük, így aztán semmire sem marad elég időnk, és elvonják a figyelmet arról, amiben pedig jók vagyunk.

Egy világméretű kutatás kimutatta, hogy az emberek 80%-ának fogalma sincs arról, hogy valójában min múlik a jó teljesítménye, mi alapján válasszon állást, vagy hogy egyáltalán mit kezdjen magával, mit tanuljon, hogyan képezze magát, hova költözzön, hol próbálja ki magát. A legsikeresebb emberek nemcsak egyszerűen szerencsések, hanem maximálisan tudatosak ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, folyamatosan a megfelelő alapokra építkeznek, és örömmel fejlesztik a meglévő tudásukat, tehetségüket.

Informatikai tanácsadóként dolgozva nagyon sok cég belső működésébe láthattam bele, ebből kiindulva úgy vélem hasznos információkat és tanácsokat tudok adni a szakmai trendekkel valamint a mérnöki karrierlehetőségekkel, a személyes fejlődés folyamatával kapcsolatban, hazai és külföldi vonatkozásban egyaránt.

Érdemes a szakmai munkát is a tehetségünkből kiindulva az erősségeink köré építeni, mert azok mentén gyorsan és könnyedén haladhatunk előre a kiváló teljesítmény felé. Aki hozzám fordul, könnyedén azonosíthatja, hogy személy szerint miben tehetséges, és módszereket kap arra, hogy mindezt hogyan építs be a napi munkavégzésbe. A beszélgetésünk végére sokkal tudatosabb leszel a saját munkaköröddel, a pályáddal és a szervezetekhez köthető céljaiddal kapcsolatban.

Amennyiben úgy érzed, hogy kérdésed van a fenti témákban, a véleményemre vagy kíváncsi vagy csak támogatásra van szükséged egy komoly döntés előtt, keress meg bátran.

A Schönherz Bázis oldalán regisztrált, vagy szakmai önéletrajzát beküldő műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek számára a szolgáltatásunk ingyenes.
Amennyiben HR témában van kérdésed, érdeklődj levélben a karrier[kukac]schonherzbazis.hu e-mail címen vagy jelentkezz be egy személyes konzultációnkra ugyanezen az email címen.