Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Pénzügyi tanácsadó

Minden IT-s, mérnök szakember életében vannak olyan szituációk, amikor az életüket alapvetően meghatározó fontos döntéseket kell meghozniuk. Ezen döntések meghozása sokszor nehéz, gyakran azért, mert nem a Te szakterületed érintik és az adott témában nem feltétlenül vagy jártas. Azért hoztuk létre a Tanácsadói Bázist, hogy ilyen helyzetekben segíteni tudjunk. Partnereink olyan szakemberek, akiknek adott témában garantáljuk a hozzáértését.

Pénzügyi és befektetés tervezési tanácsadónk: Gödrösy Balázs Regisztrált Pénzügyi Tervező

Egy pénzügyi tanácsadó, akinek valóban ez a szakmája!
Az MPTSZ, azaz a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének Elnöke

20 éves szakmai tapasztalattal, széles körű piacismerettel, a Regisztrált Pénzügyi Tervezőkre vonatkozó legmagasabb etikai normával végezzük tevékenységünket határon innen és túl. Ügyfeleink vezetnek számlákat Magyarországtól a környező országokon keresztül át egészen Észak-Amerikáig.

A pénzügyi tervezés egy olyan szolgáltatás, amely pénzügyeink tudatos és professzionális felépítésével segíti céljaink megvalósítását.
Életünk folyamán céljaink sokfélék lehetnek és ahogy haladunk előre az életpályánkon folyamatosan újabb és újabb célok kerülnek elénk, melyek megoldásokat igényelnek.
Lakásvásárlás, gyermekeink taníttatása és életkezdésük támogatása, betegség, baleset vagy munkanélküliség anyagi következményeinek kivédése, felkészülés a gondtalan nyugdíjas évekre, idős szüleink támogatása, vállalkozás elindításának finanszírozása, álmaink és vágyaink pénzügyi forrásának megteremtése. Ezek azok a célok, amelyekkel találkozunk mindannyian egy életünk során, és számos olyan pénzügyi kérdést és döntést jelentenek, amelyeket hozzáértő és tisztességes pénzügyi szakember nélkül nehéz mérlegelnünk.

Fontos tehát, hogy kit választunk partnerünknek a fenti céljaink megvalósításához. A döntés nem könnyű, különösen úgy, hogy jelenleg hazánkban hemzsegnek a különböző ügynökök, továbbá gomba módra szaporodnak a lenyűgöző hálózatok és a honpolgár csak csodálkozik, hogy hogyan lett a kért befektetéséből 20 évre szóló életbiztosítása vagy például azon, hogy miért kell neki 10%-kal magasabb hitelt felvennie.

Mindezek mellett ne feledjük, hogy pénzügyi megoldások tömkelege rendelkezésre - minden élethelyzetre. Bankok, biztosítók és hitelintézetek szolgáltatásai folyamatosan jönnek velünk szembe. A kérdés az, hogy tisztában vagyunk-e azzal, hogy a reklámokban látott csillagok és kisbetűk milyen rejtett költségeket és buktatókat takarnak. Vajon megtaláljuk-e az igényeinknek legmegfelelőbbet és mindezt milyen áron tesszük?

Szolgáltatásaink:
  • Pénzügyi tervezés
  • Befektetés
  • Vagyonkezelés
  • Megtakarítás


Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy úgy érzed szükséged lenne pénzügyi tanácsra, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségeink:

Gödrösy Balázs RPT®
Regisztrált Pénzügyi Tervező®
GFS Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft
web: www.gfsconsulting.hu
mobil: +36205150585

A Schönherz Bázis oldalán regisztrált vagy szakmai önéletrajzát a Bázisnak elküldő műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek számára ingyenes konzultációt és pénzügyi tervezést biztosítunk, amelynek eredményeként több oldalas, részletes megtakarítási és befektetési tervet (igény szerint hitel tervet) adunk át a részére.